Danvægt produkter

Denne hæderkronede relæbox (8 input, 8 output) i solidt blødjernskabinet, har gennem de sidste mere end 10 år været med til at producere foder nok til at begrave en middelstor dansk provinsby.

DV9630
danvegt

Hver box har sin egen 220V strømforsyning med adskilte viklinger (C-kerne trafo) for minimal følsomhed for støj. På trafoens sekundærside er der separate viklinger for forsyning af egen elektronik og forsyning af 24V input. Datakommunikation sker gennem skærmet RS422 kabel med længder op til 600 meter og bitrater op til 0.4 MB/sek. Der er ikke behov for opsætning, tildeling af adresser eller lign. Hver box får automatisk sin adresse ud fra placeringen på kablet. Op til 20 boxe må kobles sammen på et enkelt kabel, og sammen med PC-kortet DV6400 supporteres “overdrive” d.v.s. 2324 komplette opdateringer pr. sekund.

Driftsform 1, via indstikskort i PC

danvegt2

Her kræves der, at PC en har et fuldlængde ISA slot (industri eller embedded PC) til indstikskortet DV6400. Til gengæld får man mulighed for “overdrive” og en vejecelleforstærker, som kan tilsluttes en vægt med op til 3 analoge vejeceller. Der er
fuld galvanisk adskillelse ved DV6400 kortet, hvis sekundærside strømforsynes af den nærmeste relæbox.