QSS

(Q Software Solutions gmbh)

QSS er generelt velkvalificeret til mange slags opgaver, programmering såvel som rådgivning, hvor kendskab til dybere lag i computer og operativ-systemer som Windows og Linux er vigtigt.

QSS leverer rådgivning, support og værktøjer til software udvikling, men også flytning til/fra forskellige Unix versioner.

Mange tror fejlagtigt, at tilgængelighed af kildetekst er noget specielt for linux. Men QSS har en lang tradition for at gøre kildetekst tilgængelig for kunder – også ved Windows-programmer. Det er typisk kunder som ønsker at sikre lange levetider af deres løsninger og/eller kunder der laver løsninger, hvor stabilitet (og evne til at dokumentere stabiliteten) er vigtig.

Kendskab til forskellige platforme, forskellige programmeringssprog og til hvad der sker “under motorhjelmen” i mange sammenhænge (databaser, netværk osv.) er alle nøgleord for QSS.

QSS bestræber sig på at skabe software, der er simpelt og funktionelt. Særligt på områderne sprogudvikling, flytning fra og til Unix-systemer eller netværksadministration.

lcc-win32
QSS tilbyder også et komplet Windows c-programmeringsmiljø, som man frit kan downloade til ikke-kommercielt brug (og
som er billigt at købe, hvis man senere skal bruge det i forretnings-sammenhæng – 40 EUR). Denne fuldt udstyrede “suite” optager ikke meget plads på harddisken, husker den gamle ide med c (small is beautiful) og kan anbefales til folk med et
meget lille kendskab til c og/eller Windowsprogrammering.

At komme fra “scratch” til det første GUI “Hello world” program er forbavsende hurtigt overstået (for et ægte 3. genera-
tions sprog). Se følgende eksempel:

http://www.q-software-solutions.de/products/lcc-win32/first-windows-program.shtml

QSS hjemmesiden.